Известие

Collapse
No announcement yet.

Не се затваря багажника

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не се затваря багажника

До днес беше нормално всичко. Сега отворих багажника от копчето в купето и след това не можах да заключа. Стои на заключено положение.Нито с ключа, нито с ръка като местя отвътре палеца, които движи едно лостче отвътре. Някои да е наясно какво може да се направи?
    Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

При мен се затваряше, но трябваше много силно да трясна вратата. Това много ме дразнеше и един ден реших да го погледна тоя багажник. Оказа се, че механизма който заключва много се беше разхлабил. Един болт го държи неподвижен долу. Аз направо с пръсти си го движих. Затегнах го хубаво и сега е шест. Затваря се като нов. Огледай внимателно. Може би ще видиш и ти каде му е проблема. Успех.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Мерси! Ще погледна, въпреки, че според мене всичко е затегнато. Не знам дали нещо по тоците не се е прецакалол
      Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Ако не са ти наред тоците, няма да можеш да отключваш бравата. Проблема ти е при заключването - значи е механичен. Свали браватя и я разгледай за изкривени и счупени детайли! Виж състоянието на пружината!
        Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

ОК Ще я видя довечера. Мерси и лек ден
          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Не е зле също да го пръснеш малко с ВД-40 тук доста такива дребни и дразнещи проблемчета са лекувани успешно така
            1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
            2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
            1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

За съжаление ключалката е счупена Румен от клубния днес я видя и каза че е аут. Някой да даде инфо откъде да потърся и какви пари струва това удоволствие? Мерси
              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

Working...
              X